Onze Koers

Wooncompagnie gaat het de komende jaren op onderdelen echt anders doen. Waarom? Als volkshuisvesters in hart en nieren zien we een enorme opgave waar we ons zorgen over maken. Met de ‘gewone dingen goed doen’ alleen redden we het niet meer. We zullen ook de ‘bijzondere dingen anders moeten gaan doen’.

Samen dromen, samen doen!

Wij dromen van een woningmarkt met voor iedereen een goed en betaalbaar huis. En die komt er niet vanzelf. Als volkshuisvesters moeten we aan de bak. Niet altijd alleen, maar samen optrekken waar het kan en moet. Voorop lopen? Ja, dat doen we bij Wooncompagnie. Met alleen dromen komen we er niet. Daarom is de subtitel van deze Koers heel bewust gekozen. Samen dromen, samen doen!

De Koers is ons kompas, het geeft ons een richting

De komende jaren blijven we in gesprek met onze huurders en belanghouders over hoe we deze reis samen kunnen maken.

Het passend huisvesten van doelgroepen? Nee, onze Koers is voor iedereen en van iedereen. Niet opgeschreven in beleidstaal of ingewikkeld jargon, maar gewoon in duidelijke taal. Wooncompagnie vindt dat wij een veel bredere verantwoordelijkheid op ons bordje hebben liggen. En die verantwoordelijkheid gaan wij niet uit de weg.

Lees hier alles over onze nieuwe Koers 2021-2025