Werken bij Wooncompagnie Dan heb je er een thuis bij!

Prettig werken doe je samen. Samen met collega’s, maar ook met bewoners, gemeentes, ondernemers en zorg- en welzijnsorganisaties. Voor iedereen een goed en betaalbaar thuis, dat willen we bereiken. Want fijn wonen, dat is voor iedereen belangrijk.

Maatschappelijke taak

Onze huurders zijn mensen als jij en ik. Ieder heeft (eigen)aardigheden en eigen sores. Wat kunnen we voor hen betekenen? We zien het als een belangrijke taak om te zorgen dat ook mensen met een bescheiden inkomen een fijn thuis hebben. We kunnen niet alles oplossen, maar wel luisteren, meedenken en oplossingen zoeken. We bekijken onze omgeving met een open blik, een ondernemende aanpak en zo maken we het verschil. Werk je mee?

Werken in heel Noord-Holland

Het werkgebied van Wooncompagnie strekt zich uit van net onder Den Helder tot net boven Amsterdam. De variatie tussen stad en dorp geeft afwisseling en uitdagingen. Toch is het doel overal hetzelfde: zorgen dat mensen hier met plezier wonen. Dat doen we niet alleen met een betaalbare huur, maar ook door goed onderhoud, reparaties, verduurzaming en contact in de wijk. Zo zorgen we voor eenheid en een buurtgevoel.

Rosanne

‘Vrijheid in doen en denken. Mezelf kunnen zijn in een prettige en maatschappelijke omgeving’

Rosanne, medewerker Procesondersteuning
Team Support

De sfeer proeven?

Een nieuwe baan is altijd spannend. Voel jij je op je plek bij ons? Loop daarom eerst eens mee bij Wooncompagnie. Dat begint met een kop koffie. Zo weet je of  jij je hier thuis voelt.

Plan een afspraak