Samen zorgen voor een betaalbare woning voor elke huurder

Met ruim 14.000 woningen en 165 collega’s zijn we een van de grotere corporaties in Noord-Holland. Dat geeft ons een belangrijke maatschappelijke rol in huisvesting van veel mensen met een bescheiden inkomen. Een fijn thuis voor onze huurders, daar werken we samen aan.

Gewoon lekker werken

We hebben een maatschappelijke taak en die kunnen we beter vervullen als we lekker werken. We hebben dan ook een platte organisatie en een open cultuur. De sfeer is goed en je stapt makkelijk even bij een collega naar binnen om iets te overleggen. Tussen de middag gaan we samen aan tafel, want ook dat verbindt. Voor één euro per dag heb je bij ons een gezonde lunch. Dus ’s morgens in alle vroegte je boterhammen smeren? Dat hoeft niet meer.

Ninon

‘Afwisselend werk met ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. En dat ook nog eens bij een maatschappelijk betrokken organisatie.’

Ninon, junior Projectontwikkelaar
Team Woningen

Gewone dingen gewoon goed doen

Vertrouwen vormt altijd de basis voor ons werk. Betrokkenheid, motivatie en innovatie geven je de ruimte om zelf de regie te pakken en je eigen ideeën in te brengen. Je hebt de verantwoordelijkheid over je eigen werk. Je leert van je fouten en zorgt dat we er samen zo min mogelijk maken. Want juist door elkaar om hulp te vragen – en die te bieden aan je collega’s – worden we samen beter.

Voor en door ons allemaal

Wooncompagnie heeft een grote verscheidenheid aan huurders. Dat zien we graag terug in onze organisatie. Iedereen is welkom. Want welke kleur, levensvisie, beperking of geaardheid je ook hebt, als je je werk goed doet en respect hebt voor anderen, willen we je er graag bij hebben. Juist die verscheidenheid versterkt de band met onze huurders.

Bekijk vacatures (0)

Word jij onze nieuwe collega?

Dit zijn wij

Beginnen bij Wooncompagnie voelt als een warm bad, zeggen veel collega’s. Een buddy wijst je de weg en helpt je je collega’s snel leren kennen. Waar je functie het toelaat ben je flexibel in je uren en werkplek. En overwerken? Dat doen we liever niet, want een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.

Hung
Hung, medewerker i&a
Team Support
Jelle
Jelle, projectontwikkelaar
Team Woningen
Hester
Hester, medewerker procesondersteuning
Team Support
Robert
Robert, technisch adviseur bewoners
Team Bewoners
Laurens
Laurens, buurtbeheerder
Team Buurten
Emma
Emma, medewerker vastgoedinformatie
Team Woningen
Ad
Ad, teamleider accounting
Team Financiën
Jojanneke
Jojanneke, buurtconsulent
Team Buurten
Marc
Marc, projectleider beheer & onderhoud
Team Woningen
Nadia
Nadia, medewerker catering
Team Support
René
René, technisch adviseur bewoners
Team Bewoners
Romy
Romy, medewerker klantcontact
Team Bewoners
Edith
Edith, adviseur strategie
Team Strategie
arrow_back
arrow_forward

Gewoon lekker werken

Een nieuwe baan is altijd spannend. Voel jij je op je plek bij ons? Bekijk onze video en ontdek hoe het bij ons werkt.

Voldoening en plezier

'Tevreden bewoners na een reparatie, daar gaan we voor. Het sociale element gecombineerd met onze vakkennis, maakt ons werk een prachtig vak.'

Robert, Allround Onderhoudsmedewerker
arrow_back
arrow_forward
Werken bij
Thuis is ons kernwoord

‘Samen met fijne collega’s werken aan mooie menselijke resultaten. Hier voel ik mij op mijn plek.'

Miranda, Adviseur P&O
arrow_back
arrow_forward
Dit zijn wij
Geen dag hetzelfde

'Wooncompagnie heeft een groot sociaal hart voor haar bewoners én medewerkers. Binnen het Buurtteam is geen dag hetzelfde. Onze huurders maken ons werk heel divers.'

Sandra, Buurtconsulent
Team Buurten
arrow_back
arrow_forward
Dit bieden wij